Tilaa asiakirja

Tilaa asiakirja tästä

Usein kysyttyä

Uuden osakkeenomistajan ilmoittautuminen

Onnittelut onnistuneista kaupoista. Tarvitsemme tietojasi sujuvan yhteistyön aloittamiseksi. Kiinteistönvälittäjä toimittaa meille kaupasta syntyneet asiakirjat. Jos kaupassa ei ollut kiinteistönvälittäjää, asiakirjat tulee toimittaa sähköpostitse asiakirjat@prodomus.fi.

Jos olet itse muuttamassa huoneistoon, valitse tämän sivuston vasemmasta alakulmasta ”Aloita asiointi” ja ”Tee muuttoilmoitus”. Syötä kaikki huoneistoon muuttavien tiedot, jotta saamme vesimaksujen henkilömäärän ajan tasalle.

Jos et itse muuta huoneistoon, valitse tämän sivuston vasemmasta alakulmasta ”Aloita asiointi” ja ”Päivitä tietosi”.

Uuden vuokralaisen ilmoittautuminen

Tervetuloa taloon, valitse tämän sivuston vasemmasta alakulmasta ”Aloita asiointi” ja ”Tee muuttoilmoitus”. Käy katsomassa taloyhtiön sivuilta lisätietoa taloyhtiöstä, sieltä löytyy paljon tietoa yhtiöstä.

Miten löydän taloyhtiön sivut

Taloyhtiön sivuille kirjaudutaan osoitteesta https://asukas.hausvise.fi ja valitsemalla vaihtoehdon ”Kirjaudu taloyhtiösi julkiselle asukassivulle klikkaamalla tästä”. Taloyhtiökohtainen pinkoodi löytyy taloyhtiön ilmoitustaululta sekä Prodomuksen kotisivuilta, valitse tämän sivuston vasemmasta alakulmasta ”Aloita asiointi” ja ”Taloyhtiösi tiedot” syötä hakukenttään taloyhtiön nimi tai osoite jonka jälkeen näet pinkoodin ja muita hyödyllisiä tietoja taloyhtiöstä.

Kirjautuminen Hausvise järjestelmään

Hausvise järjestelmään kirjaudutaan https://asukas.hausvise.fi. Sähköpostiosoitteena toimii osakkaan tai vuokralaisen meille toimittama sähköpostiosoite. Järjestelmä lähettää tähän sähköpostiin kirjautumiskoodin jolla pääsee järjestelmään.

Jos järjestelmä ei tunnista sähköpostiosoitettasi, valitse tämän sivuston vasemmasta alakulmasta ”Aloita asiointi” ja ”Päivitä tietosi”.

Osakasmuutostyöt

Osakasmuutostyöilmoitus tehdään Hausvise järjestelmän kautta. Pääset kirjautumaan järjestelmään https://asukas.hausvise.fi. Tekninen isännöitsijä ja hallitus käsittelee ilmoituksen Hausvise järjestelmässä.

Vikailmoitus

Vikailmoitukset tehdään taloyhtiön huoltoyhtiölle. Huoltoyhtiön tiedot löydät taloyhtiön ilmoitustaululta, ylempänä tällä sivulla taloyhtiön hakukentän kautta tai Hauvise järjestelmästä.

Isännöitsijäntodistuksen tilaus

Isänöitsijäntodistus tilataan verkkokaupan kautta. Pääset tilaamaan todistuksen osakkaana tai välittäjänä, valitse tämän sivuston vasemmasta alakulmasta ”Aloita asiointi” ja ”Tilaa isännöitsijäntodistus”.

Vesimaksujen henkilömäärän muuttaminen

Mikäli vastikelaskussa oleva vesimaksun henkilömäärä ei ole oikein, valitse tämän sivuston vasemmasta alakulmasta ”Aloita asiointi” ja ”Tee muuttoilmoitus”. Lisää tai poista tarvittavat henkilöt.

Muutin pois talosta, mitä teen?

Valitse tämän sivuston vasemmasta alakulmasta ”Aloita asiointi” ja ”Tee muuttoilmoitus”, lomakkeessa on valinta ”pois muutto”. Ilmoitamme tiedot eteenpäin huoltoyhtiölle. Muistathan palauttaa esimerkiksi autopaikan lämmitystolpan avain taloyhtiölle.

Yhtiölainojen poismaksaminen

Ota yhteyttä taloyhtiösi kirjanpitäjään. Tämä onnistuu Hausvise järjestelmästä viestinnän kautta.

Hausvise järjestelmään kirjaudutaan https://asukas.hausvise.fi. Sähköpostiosoitteena toimii osakkaan meille toimittama sähköpostiosoite. Järjestelmä lähettää tähän sähköpostiin kirjautumiskoodin jolla pääsee järjestelmään.

Etkö löytänyt etsimääsi? Tarkista ja taloyhtiösi sivut Hausvise-palvelussa.

Jos et löytänyt apua, lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

    Prodomus Oy:n isännöintipalvelut siirtyvät Kiinteistötahkolalle


    Prodomuksen www-sivut sulkeutuvat 6.10.2023 ja palvelumme siirtyvät Kiinteistötahkolalle 9.10.2023.

    Asioithan siis jatkossa osoitteessa www.kiinteistotahkola.fi

    This will close in 20 seconds

    Aloita asiointi