Isännöintipalvelu Prodomus tekee taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavan ja huolettoman

Uraauurtavan isännöintipalvelumme perustana toimii Kymppiohjelma, joka on yhdessä
taloyhtiönne hallituksen kanssa työstetty suunnitelma vuosikymmeneksi eteenpäin.

Kymppiohjelma tekee taloyhtiönne arvonkehityksestä ennustettavan,
omistamisesta huoletonta ja asumisesta viihtyisää. 

Taloyhtiönne visio

Kymppiohjelma on käytännön työkalu, joka yhdistää vuosien päätökset viisaaksi johtamiseksi vuosikymmeneksi eteenpäin. Se vie taloyhtiön johtamisen lyhytnäköisestä poukkoilusta kauaskantoiseen tekemiseen.

Osakkaiden toiveet

Kymppiohjelman suunnittelussa huomioimme osakkaiden ja asukkaiden toiveet, kiinteistön ominaispiirteet ja ympäristön kehityksen. Ennen suunnitteluvaihetta toteutamme asukaskyselyn, jonka perusteella työstämme hallituksen kanssa esityksen yhtiökokouksen hyväksyttäväksi.

Tulevaisuuden mahdollisuudet

Kymppiohjelma sisältää alustavan suunnitelman tekniselle ylläpidolle ja peruskorjauksille vuosikymmeneksi eteenpäin. Se luo taloudellisen näkymän ja kartoittaa mahdollisuuksia, miten taloyhtiön arvoa voidaan kasvattaa tulevaisuudessa.

Tämän lupaamme

Tyytyväisiä asukkaita

Kuuntelemme ja kerromme aktiivisesti, mitä talossa tapahtuu. Keräämme osakkaiden ja asukkaiden palautetta asiakaskyselyssä jopa puolen vuoden välein. Yhteistyökumppaneiksi lukeutuvat vain parhaimmat ja asiakaslähtöisimmät palveluntarjoajat.

Eettiset toimintatavat

Eettiset periaatteemme ovat meille kunnia-asia. Olemme taloudellisesti riippumattomia kaikista yhteistyökumppaneistamme. Asiakkaamme saavat vapaasti valita palveluntarjoajan. Otamme ympäristökysymykset tosissamme ja teemme töitä energiatehokkuuden parantamiseksi.

Teknistä asiantuntemusta

Meillä on kokemusta vaativien korjaushankkeiden johtamisesta. Löydämme asiantuntijat ja autamme valitsemaan parhaimmat tekijät. Käsittelemme viipymättä myös asukkaiden remontti-ilmoitukset, ja tarvittaessa järjestämme työn edellyttämän valvonnan.

Ennustettavaa arkea

Kymppiohjelma ja vuosiohjelma pitävät asumiskustannukset ennakoitavina ja taloyhtiön talouden tasapainossa. Laadunseurantamme varmistaa, että palvelu toimii ja suunnitelmat toteutuvat täsmällisesti sekä omalta että yhteistyökumppaniemme osalta.

Vuosiohjelma tekee arjesta sujuvan

Vuosiohjelma sisältää isännöitsijälle kuuluvia rutiinitehtäviä sekä osakkaiden ja asukkaiden ideoista syntyneitä kehityshankkeita.

 

Miten Prodomus uudistaa isännöintialaa?

Prodomus
Perinteinen isännöitsijätoimisto
1. VIESTINTÄ
Aktiivista vuorovaikutusta isännöitsijän, asukkaiden ja taloyhtiön hallituksen välillä.
Viestintä yksisuuntaista tiedottamista isännöitsijältä asukkaille.
2. TULEVAISUUS
Isännöinti huomioi laaja-alaisesti taloyhtiöön liittyvät asiat, kuten rakennuksen, asukkaat, kaavoituksen, alueen kehityksen (esim. liikenne) sekä laatii energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä korjaushankkeita.
Isännöinti keskittyy tuleviin korjaushankkeisiin.
3. SUUNNITTELU
Suunnitelman pohjaksi luomme kauaskantoisen strategian, Kymppiohjelman, jota toteutetaan vuosittain yhtiökokouksen vahvistaman vuosisuunnitelman mukaisesti.
Suunnittelu projekti kerrallaan.
4. ASIANTUNTEMUS
Asiantuntemus rakentuu erityisosaamisesta vahvassa, läpinäkyvässä verkostossa.
Asiantuntemus yhden henkilön harteilla.
5. ASUKKAAT
Kaikki isännöinnin palvelut ovat saatavillasi haluamallasi tavalla: puhelimitse, sähköpostitse tai mobiilisti parin painalluksen päässä.
Teet palvelupyynnön käymällä isännöintitoimistossa, sähköpostitse tai puhelimitse.
Aloita asiointi